Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Vrijwilligers

Stoelenproject De Duif wordt draaiende gehouden door zo'n 45 vrijwilligers en ondersteund door vier parttime beroepskrachten en een (vrijwillig) bestuur. 's Nachts is één beroepskracht en één vrijwilliger aanwezig om het project, de bezoekers te begeleiden. Tijdens de nacht zijn er dus altijd twee begeleidende personen aanwezig, zij delen soep, brood e.d. uit en maken een praatje met bezoekers en onderhouden hiermee contact en houden ook een oogje in het zeil. De groep vrijwilligers is erg divers; studenten, gepensioneerden, werkenden. Zij hebben ééns per twee weken één nacht dienst, van 21:45 - 09:15 uur. De minimum leeftijd van de vrijwilliger is 18 jaar. Elk seizoen worden er verschillende trainingen gehouden voor de vrijwilligers om nog meer vertrouwd te raken in het omgaan met onze bezoekers. 

Meld je aan als vrijwilliger

Help de dak- en thuislozen de nachten door en meldt u aan als vrijwilliger. Help in gemoedelijke sfeer mee met het verstrekken van eenvoudige broodmaaltijden. In de nacht houdt u gezamenlijk een oogje in het zeil en is er alle tijd voor een gesprek, lezen, schrijven, computeren, studeren, etc. 

Stelt u zich voor twee nachten per maand beschikbaar oftewel 12 nachten voor het gehele winterseizoen. Meld je aan via het contactformulier op deze website.

Stichting Stoelenproject De Duif
Aanmelding Vrijwilligerswerk
Spoorwegstraat 11
6828 AM  ARNHEM

E-mail: stoelenprojectdeduif@gmail.com